Opleidingen roc: ik starte mijn studie in Amsterdam

Opleidingen ROC: ze komen er in alle soorten en maten, het is dan ook erg lastig om een keuze te maken. Dit heeft er natuurlijk ook mee te maken dat je op erg jonge leeftijd al moet kiezen, en het is niet zomaar een keuze, het is een keuze die rest van je loopbaan en carrière zal vormen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om tussendoor te switchen of het over een hele andere boeg te gooien maar het beste is om natuurlijk meteen al op jonge leeftijd goed in te schatten wat je de rest van je leven wilt gaan doen. Er bestaat voor opleidingen ROC gelukkig ook veel voorlichtingsmogelijkheden. Ik ben een aantal keren met een loopbaancoach gaan praten en toen kwamen we er snel achter dat een baan met veel mogelijkheden om buiten te komen en veel fysieke inspanning het beste voor mij zou zijn. Ik heb dan ook gekozen voor de opleiding sporten en bewegen. Ik ben blij dat ik er zo goed over heb nagedacht.