Business studeren is een slimme keuze. Het is een sterke opleiding waar je in Nederland veel mee kunt. Maar wat als je dromen nou groter zijn? Je wilt de wijde wereld in en tegelijk goed geld verdienen in een commerciële omgeving. Dan is International Business and Management studies misschien wel wat voor jou.

IBMS bereidt jou voor op leidinggeven in een Internationale omgeving. Vanaf het begin krijg je de gehele opleiding al in het Engels les. Docenten en medestudenten komen van over de hele wereld en brengen allemaal hun unieke vaardigheden en (bedrijfs)culturen met zich mee. IBMS biedt tevens de optie om een half jaar in het buitenland te studeren. Als je dit wilt verlengen tot een jaar kan dat en daarmee zorg je tevens dat je een dubbel diploma op zak hebt. Zowel van je thuisinstelling als van de buitenlandse school.

IBMS is een brede economische studie waar je veel kanten mee uit kunt. Je kunt bijvoorbeeld terechtkomen in een functie als sales manager bij een internationale keten, of exportmanager bij een Nederlandse onderneming. Na je afstuderen begin je vaak in een ondersteunende functie op een afdeling. Met hard werken en een goede reputatie kun je dan doorgroeien naar manager van die afdeling.

Wil je graag je eigen bedrijf opzetten dan is deze opleiding ook een goede keuze, en dat kan tevens in het buitenland!

business, opleidingen, internationaal